krille

Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar på: Gränssnittet #240
  krille
  Medlem

  Hej!
  Gränssnittet har utvecklats bra. Har ett par synpunkter utifrån erfarenheter i MFLS. De stora på högkant ställda skärmarna ger till del andra erfarenheter än vid arbete hemmavid:
  – Maximal zoom är ibland inte alls tillräcklig för att man på ett bekvämt sätt kunna läsa vad det står. Tillåt högre zoomningsgrad.
  – Om träffen ligger längst ner i ett hörn vill man gärna kunna dra bilden så att träffytan hamnar mitt på skärmen. Detta går dock inte då kanten på tidningssidan inte går att dra in över skärmen. I kombination med att zoomningsmöjligheten inte är tilllräcklig blir resultat att man ligger över bordet och försöker läsa vad det står.
  – Åtminstone vid arbete i MFLS borde det finnas en funktion som medger att ytterligare text presenteras från textmassan runt om träffen, t.ex. 50 eller 100 tecken. Detta för att sedan möjliggöra ett bättre urval av vad man väljer att titta på i sin helhet.

  Mvh,

  Krille

  som svar på: Ofullständiga data från ett par årgångar #198
  krille
  Medlem

  Hej igen!

  Hur går det med konvertering till läsbara filer? Idag var jag i MFLS och sökte på ordet Mariehäll. Fick då 979 träffar. När jag söker hemma på samma ord får jag just nu idag 5395 träffar.

  Mvh,

  Krille

  som svar på: Blädda, visa resultat mm #220
  krille
  Medlem

  Vill instämma i behovet att kunna välja sortering. Utöver relevanssortering önskas möjlighet att sortera kronologiskt samt omvänt kronologiskt.

  som svar på: Markering av söktermer på tidningssidan #161
  krille
  Medlem

  Instämmer! Att alltid få rubriken som kontextstöd skulle vara en ypperlig förbättring.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)